Tím CTM Nitra sa zúčastnil Cykloraňajok v Nitre

Dňa 5. júna 2024 sa tím CTM Nitra s radosťou zúčastnil akcie Cykloraňajky, ktorú organizovalo Občianske združenie Rozbicyklujme Nitru! Podujatie prilákalo približne 150 ľudí, ktorí si prišli vychutnať výdatné raňajky a skvelú atmosféru.

Cykloraňajky prebiehali na troch stanovištiach: Univerzitný most, Chrenovský most a pred RÚVZ - chodník pred Mestským úradom. Na všetkých týchto miestach čakali na cyklistov nielen chutné raňajky, ale aj darčeky, ako reflexné pásky a zľavy na príslušenstvo od CTM Nitra.

Podujatie trvalo až do 9:00 a bolo ideálnou príležitosťou pre cyklistických nadšencov stretnúť sa a vychutnať si jedinečnú atmosféru. Navyše, akcia poukazovala na ekologické výhody bicyklovania do práce, ako aj na jeho pozitívny vplyv na fyzickú kondíciu a dobrú náladu na začiatku dňa.

Občianske združenie Rozbicyklujme Nitru vzniklo z iniciatívy občanov a je hlasom cyklistov v Nitre. Poukazuje na rôzne spôsoby zlepšenia, skvalitnenia a rozvoja mestskej cyklistiky ako udržateľnej, priestorovo nenáročnej a ekologickej formy dopravy.

Tím CTM Nitra bol hrdý, že mohol podporiť takúto skvelú iniciatívu a prispieť k rozvoju cyklistickej kultúry v Nitre. Radi podporíme podobné podujatia aj v budúcnosti a tešíme sa na ďalšie spoločné akcie!

Nezabudnite nás sledovať na sociálnych sieťach, kde nájdete najnovšie informácie o našich aktivitách a pripravovaných podujatiach.

 

 

Diskusia (0)

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:
Grafický návrh upravil www.pavolrasev.com