Cyklistické preteky TRIAL & PUMPTRACK 2024 vo Veľkom Záluží

Veľké Zálužie sa 13. júla 2024 stalo epicentrom cyklistického sveta vďaka podujatiu Trial & Pumptrack 2024, na ktorom sa zúčastnil aj náš CTM Nitra tím. 

Program zahŕňal technicky náročné trate, kde pretekári demonštrovali svoje umenie v rôznych kategóriách. Jedným z vrcholov bol DUAL Pumptrack, ktorý hostil záverečné súboje na dráhe od CTM bikes. Atmosféra podujatia, zdôrazňujúca priateľstvo a športový duch, potešila nielen súťažiacich, ale aj nadšených divákov.

Podujatie privítalo viac ako 150 pretekárov zo Slovenska a okolitých krajín.  CTM Nitra prispela k akcii s dvoma pumptrackovými dráhami, kde si účastníci mohli vyskúšať CTM bicykle od 10:00h do 15:00h. O 15:30h sa konali jazdy na CTM dual pumptrack pre deti a juniorov.

Návštevníkov potešila aj nová veľkoplošná obrazovka, ktorá zobrazovala online výsledky, zábery z minulých podujatí a večer slúžila ako plátno pre letné kino pod hviezdami. Deti mali možnosť zapojiť sa do bohatého sprievodného programu, vrátane maľovania na tvár a tomboly.

Podujatie sa ukázalo ako skvelá príležitosť pre cyklistov z celého Slovenska a okolitých krajín, pričom viac ako 150 pretekárov sa zišlo na týchto prestížnych súťažiach. Program pokračoval rôznymi aktivitami, vrátane prednášok odborníkov z rôznych oblastí, ako sú bezpečnosť na cestách, kultúra tela v reklame a psychologické aspekty športového výkonu.

Trial & Pumptrack 2024 vo Veľkom Záluží jednoznačne stanovil nové mierky nielen v cyklistických súťažiach, ale aj v rozmanitosti a kvalite zábavy pre všetkých účastníkov.

Ďakujeme organizátorom CTVZ - Cyklo Team Veľké Zálužie za možnosť byť súčasťou tejto akcii a za to, že sa postarali o bezproblémový priebeh a všetci zúčastnení odchádzali spokojní. Tešíme sa na ďalšiu akciu, ktorej budeme môcť byť súčasťou a podporíme všetkých nadšencov cyklistiky. 

 

Ďalšie akcie organizované CTVZ môžete sledovať na ich stránke: https://www.ctvz.sk/.

 

Zostrih z tohto dňa si môžete pozrieť aj v nasledujúcej reportáži od Televízii Nitrička.

 

 

Diskusia (0)

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:
Grafický návrh upravil www.pavolrasev.com